3 Mayıs 2010 Pazartesi

ofis mobilyaları

bir toplantı amacından uzaklaşıyor, kafalar bedenlerin üzerinde uzalıp kısalıyorsa; çay servisi tek defaya mahsussa ve minnoş cücelerin gelip neşeli eylemlerde bulunmasını bekliyorsanız onları ağırlamak üzere ofis mobilyalarına sahip olmanız gerekir.
sallanır bir koltuk cücelerin size oturdukları yerden sallanarak güzel masallar anlatmaları için bir motivasyon kaynağı olabileceği gibi kendilerinin uyumasına sebep olabilir ve siz sıkıntılı anlarınıza aynen geri dönersiniz.
böyle bir durumda -nasıl?- keyfinizin kahyası siz olduğunuz için genç cüceleri çok da rahat ettirmeden oturur vaziyette ağırlayabileceğiniz konfigürasyonlara yönelmeniz önerilmektedir.
firmamız, siz saygıdeğer müşterilerine bu ürününde minnoş cücelerin totolarına çift yönden batma garantisi veren bir tasarımı sunmaktadır. kalıpça büyük, ence geniş cüce kardeşlerimiz için de sırttan dürtme detayıyla uyumama garantisi verilmektedir.
ürünümüz ne yazık ki üçgen totolu cücelerde istenilen etkiyi yaratmamaktadır. bu grupta hayatlarını sürdüren cücelerin sizlerle neşeli dakikalar geçirebilmeleri için çalışmalarımız devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder